[/db_pb_slide]
[/db_pb_fullwidth_slider]

Reserveer hier jouw bezoek aan Funmania!

Het reserveren met de door jou gekozen compensatie werkt als volgt:

Dit is jouw persoonlijke pagina om een reservering te maken voor Funmania met de door jou gekozen compensatie. Deze link kan je maar één keer gebruiken om te reserveren. Als het blijkt dat je nog een openstaand tegoed hebt na het reserveren, stuur dan een mail naar cheyenne@funmania-aalsmeer.nl

Dan ontvang je een nieuwe link die leidt naar jouw nieuwe persoonlijke pagina waarop je de volgende keer met het restbedrag van jouw tegoed nog een keer kunt reserveren.  De kortingscode die in de brief staat die je van ons hebt ontvangen is niet meer geldig.

Je selecteert het te boeken product. Dit kunnen gezinstickets zijn, maar ook een arrangement voor een kinderfeestje. Daarna vul je het aantal kinderen in. Er kan momenteel maar één volwassene geselecteerd worden. Wil je met een tweede volwassene komen stuur dan even een mail, dan gaan we proberen dit te regelen.

Vervolgens selecteert je de datum en het gewenste tijdstip. Daaronder vul je je contactgegevens in, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en klik je op nu boeken. Is de datum of het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar dan zitten wij helaas volgeboekt.

Volg onze socials voor meer informatie en updates: