Welkom bij de gezelligste competitie van Nederland.

De FIQAS Wintercompetitie editie 2022-2023!

We willen iedereen weer van harte uitnodigen om ook dit jaar weer deel te nemen aan weer een nieuwe
editie!

De competitie start op zondag 25 september en het finale weekend is 25 en 26 maart. De speelrondes op de zondagen starten weer om 9.00 uur en de laatste speelronde is om 17.00 uur. Een wedstrijd duurt een uur. Als we uitwijken naar de zaterdagen worden de speeltijden tijdig gecommuniceerd. Er wordt alleen in het weekend van kerst (24-12 t/m 26-12) en de jaarwisseling niet gespeeld (31-12 t/m 02-01).

In deze competitie worden 2 onderdelen gespeeld: gemengd dubbel, heren dubbel en/of dames dubbel. Een groot voordeel van deze gezellige competitie is dat het is niet verplicht om een KNLTB nummer te hebben. Het is namelijk geen officieel KNLTB toernooi. Dit maakt de competitie lekker laagdrempelig en toegankelijk. Dit betekent echter niet dat er niet op niveau gespeeld wordt!

Indelen gebeurt op basis van speelsterkte, deelnemers geven bij inschrijving zijn of haar speelsterkte door. Het toernooi start elk jaar in september en eindigt het jaar erop in maart met een finaleweekend. Speeldagen zijn voornamelijk op zondag. Bij veel deelnemers worden er een aantal zaterdagen wedstrijden gespeeld.

Volg onze socials voor meer informatie en updates: